Skip to main content

Armada VvE Beheer Hedel verzorgt uw VvE Beheer in de regio Hedel. Als u de werkzaamheden voor het VvE beheer wilt uitbesteden aan een onafhankelijke en professionele partij, bent u bij Armada VvE Beheer Hedel aan het juiste adres.

Op basis van een aantal standaard pakketten nemen we het VvE Beheer uit handen. U kunt kiezen uit het Basispakket, het Uitgebreid of Compleet dienstenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een pakket aan te bieden dat op maat voor uw VvE is samengesteld.

Basispakket

Het Basis dienstenpakket is gericht op zorgeloos VvE Beheer en omvat dienstverlening op het gebied van Administratief en Financieel beheer. Met het basispakket bent u tegen een voordelig tarief verzekerd van de noodzakelijke werkzaamheden. Armada VvE Beheer  Hedel neemt met dit pakket behoorlijk wat werk uit handen.

Uitgebreid pakket

Het Uitgebreid dienstenpakket past bij de VvE die tevens bestuurlijke ondersteuning wenst. We verzorgen de algemene ledenvergadering en staan het bestuur bij met organisatorische aspecten.

Compleet pakket

Het Complete pakket richt zich op volledige ondersteuning, inclusief het opzetten onderhoudsbeleid, actualiseren van meerjarenonderhoudsplannen en inclusief een 24-uurs storingsdienst voor klachtenonderhoud. Indien werkzaamheden begeleid dienen te worden kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van inkoop en begeleiding van werkzaamheden.

VvE Beheer Hedel

Als u kiest voor Armada VvE Beheer Hedel bent u verzekerd van een deskundige aanpak. Door onze uitgebreide ervaring op juridisch en bouwkundig gebied zorgen we ervoor dat uw VvE professioneel wordt bijgestaan. We leggen hiermee de basis voor een langdurige relatie.