Skip to main content

Armada VvE Beheer is uw onafhankelijke beheerder voor het beheren van Vereniging van Eigenaars.

Het beheren van een VvE is vaak tijdrovend en complex. Waarom zou u het beheer zelf doen? Daarnaast kan het vervelend zijn om privé en zakelijk contact met mede-eigenaren te combineren. Met een professionele VvE beheerder haalt u zowel kennis als een onafhankelijke partij in huis.

Armada VvE Beheer heeft ruime ervaring op het gebied van VvE beheer. Wij verzorgen met veel enthousiasme het beheer van zowel nieuwe, oude, grote als de kleine VvE’s. Iedere VvE is uniek, om deze reden leveren wij maatwerk. Wij kennen onze klanten en begrijpen dat uw eigendom belangrijk voor u is. Daarom werken wij graag op een persoonlijke en prettige manier met u samen. 

Bij Armada VvE Beheer kunt u kiezen welke diensten u wilt gebruiken. Er zijn diverse pakketten samengesteld met de meest voorkomende dienstverlening. Zijn de pakketten niet volledig naar wens, dan stellen we voor u een op maat gemaakt dienstenpakket samen.

Onze dienstverlening is onderverdeeld in de volgende standaard pakketten:

Compleet beheer

Op gebied van beheer kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren.

Financieel beheer

Op gebied van financieel administratief beheer worden de navolgende werkzaamheden aangeboden.

Bestuurlijk beheer

Op gebied van bestuurlijk beheer kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren.

Technisch beheer

Dagelijks technisch en bouwkundig beheer omvat de volgende werkzaamheden.

Als de standaard pakketten niet volledig aan uw wensen voldoen, kunnen we een maatwerk pakket samenstellen. Op basis van de individuele wensen wordt een pakket samengesteld. We stellen een offerte op waarin de wensen duidelijk zijn weergegeven, zodat u niet te veel betaalt voor diensten die u wilt gebruiken.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over VvE beheer. Dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt ons tevens bereiken op het telefoon nummer: +31(0)73-6896228

Offerte aanvraag VvE Beheer