Skip to main content

Armada VvE & Vastgoedbeheer

Armada VvE & Vastgoedbeheer is een onafhankelijke beheerder voor Vereniging van Eigenaars en vastgoedbeleggers. We onderscheiden ons door onze persoonlijke en transparante werkwijze, waarbij heldere communicatie de basis vormt voor een goede relatie. De oorsprong van Armada VvE & Vastgoedbeheer ligt in de bouwkundige en juridische dienstverlening.

De persoonlijke benadering, het leveren van maatwerk en deskundige dienstverlening zijn belangrijke aspecten die door onze klant worden gewaardeerd. Door de kosten laag te houden, kunnen we onze diensten tegen gunstige tarieven aanbieden.

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare VvE- en/of Vastgoedbeheerder? En kiest u voor een nauw betrokken partij die u het werk volledig uit handen neemt? Kies dan voor Armada VvE & Vastgoedbeheer!

Onze medewerkers

Eigenaar / Accountmanager VvE & Vastgoedbeheer

Robert Goossens

Vanaf 2003 actief in de wereld van VvE & Vastgoedbeheer en vanaf 2013 eigenaar van Armada VvE & Vastgoedbeheer. Wil u weten wat wij voor u kunnen beteken op het gebied van VvE-beheer of Vastgoed beheer? Wilt u meer informatie over VvE- en/of vastgoedbeheer, dan kunt u met een gerust hart (geheel vrijblijvend) contact opnemen met Robert. Hij staat u graag te woord!

Accountmanager VvE beheer

Joyce van der Burgh

Accountmanager VvE beheer

Joyce Vos

Met een achtergrond in het correctief en preventief onderhoud en een servicegerichte mentaliteit kan ik onze opdrachtgevers op een breed vlak van dienst zijn.

Technisch- administratief medewerker

Annelie van Bussel

Officemanager/ financieel administratief beheerder

Dian van den Berg-van Grinsven

Dian is jarenlang werkzaam geweest binnen de bank- en verzekeringswereld en heeft in 2017 de overstap gemaakt naar Armada VvE & Vastgoedbeheer. Dian is behulpzaam, deskundig, professioneel, maar bovenal onze rots in de branding! Dian is dan ook van grote toegevoegde waarde voor ons en onze opdrachtgevers.