Skip to main content

Armada Vastgoedbeheer is uw onafhankelijke beheerder voor het beheren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven.

Het beheren van onroerend goed vraagt van de eigenaar vaak veel van zijn/ haar dagelijkse aandacht. Huurders, onderhoud en de administratie vormen een breed takenpakket, dat mede van invloed is op het rendement van een object. Het overnemen van deze zorg vereist kennis van zaken, integriteit maar vooral een servicementaliteit. Die mentaliteit is kenmerkend voor onze organisatie. Naast een juiste dienstverlening, kunt u dan ook rekenen op oprechte toewijding.

Als professioneel beheerder van woon-, kantoor,- en bedrijfsruimten, behartigen wij de zaken van; vastgoedeigenaren, particulieren en/ of institutionele beleggers. Hierin weet Armada Vastgoedbeheer zich als geen ander te onderscheiden.

Laat ons uw onroerend goed portefeuille eens (geheel vrijblijvend) doorlichten en kritisch bekijken op: rendement, onderhoud en toekomst. Wellicht is dit een eerste stap naar een prettige samenwerking.

Bij Armada Vastgoedbeheer kunt u kiezen welke diensten u wilt gebruiken. Er zijn diverse pakketten samengesteld met de meest voorkomende dienstverlening. Zijn de pakketten niet volledig naar wens, dan stellen we voor u een op maat gemaakt dienstenpakket samen.

Onze dienstverlening is onderverdeeld in de volgende standaard pakketten:

Compleet beheer

Op gebied van beheer kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren.

Financieel beheer

Op gebied van financieel administratief beheer worden de navolgende werkzaamheden aangeboden.

Commercieel beheer

Op gebied van bestuurlijk beheer kunnen wij voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren.

Technisch beheer

Dagelijks technisch en bouwkundig beheer omvat de volgende werkzaamheden.

Als de standaard pakketten niet volledig aan uw wensen voldoen, kunnen we een maatwerk pakket samenstellen. Op basis van de individuele wensen wordt een pakket samengesteld. We stellen een offerte op waarin de wensen duidelijk zijn weergegeven, zodat u niet te veel betaalt voor diensten die u wilt gebruiken.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over Vastgoed Beheer. Dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt ons tevens bereiken op het telefoon nummer: +31(0)73-6896228

Bent u geïnteresseerd in beleggen in vastgoed, dan kan Armada Vastgoedbeheer u ook van dienst zijn. Onze vastgoedinvesteerders kopen beleggingspanden uit de markt of van executieveilingen, maar ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over beleggen in vastgoed of een gratis adviesgesprek plannen, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvraag Vastgoedbeheer